Aftenposten.no 27.10.2021Stor test av 15 brød: – Fire av dem skiller seg ut
UiB.no 8.3.2021 Forskerskolen i klinisk medisin – prisutdeling til Marta Haugstøyl
NRK.no 31.08.2021 Kartla overvektiges matvaner – én gruppe skilte seg spesielt ut
Aftenposten.no 9.04.2021 Velge det sunneste brødet? Tre ting er viktig å se etter, ifølge forsker
UiB.no 9.12.2020 – disputas: Nye prosessar i feittceller ved fedme og type 2 diabetes
Forskning.no 14.11.2020 Ny test kan avsløre diabetes
UiB.no 18.-19. mars 2019 KEFF-konferansen: Beste poster-presentasjon; Åslaug Oddsdatter Matre
Klikk.no: 26.09.2019: Gjør disse fire grepene for å slippe unna søtsuget
Litteraturhuset i Bergen 05.09.2019 Barnemat – hva er best?
Forskning.no: 02.06.209: Fedmeepidemien: Kanskje er det ikke kaloriene som er viktig, men heller kvaliteten på maten?
UiB,Globalse samfunnsutfordringer 18.05.2019: Det er ikke ett fett hva du spiser.
Fagbladet for forskningsetikk, 25.03.2019: Forskning blir markedsføring for “superfoods” (også publisert i Videnskap.no)
BA: 14.01.2019: Det går seg til med sunn kvardagskost
BT: 19.052018: Gir 28 Mohn-millioner til fedmeforskning (abonnement)